Belgisch hardsteen is een populaire keuze voor huisnummerborden vanwege zijn duurzaheid en esthetische uitstraling. Belgisch hardsteen, ook bekend als blauwe hardsteen of arduin, is een natuursteen die voornamelijk wordt gewonnen in de Belgische Ardennen.

Huisnummerborden gemaakt van Belgisch hardsteen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en afwerkingen. Ze kunnen worden gegraveerd met huishoudelijke nummers of gepersonaliseerde tekst en ontwerpen. De gravures kunnen worden ingekleurd om ze beter zichtbaar te maken.

Belgisch hardsteen huisnummerborden zijn bestand tegen weersinvloeden, waaronder extreme temperaturen, regen en vorst. Ze zijn ook gemakkelijk schoon te maken en vereisen weinig onderhoud. Met de juiste zorg en behandeling kunnen ze tientallen jaren meegaan.

Als u geïnteresseerd bent in het aanschaffen van een Belgisch hardsteen huisnummerbord, kunt u terecht bij gespecialiseerde winkels en online retailers die gepersonaliseerde huisnummerborden aanbieden. Zorg ervoor dat u de gewenste maat, stijl en gravure-opties selecteert voordat u uw bestelling plaatst.

Huisnummerborden van Belgisch hardsteen: persoonlijk en robuust 

 
Belgisch hardsteen is een uitermate geschikt materiaal voor het maken van huisnummerborden. Want zo’n huisnummerbord is niet alleen bestand tegen (extreme) weersinvloeden, maar u kunt er ook uw persoonlijke ‘touch’ aan geven, bijvoorbeeld door ze te graveren met eigen teksten, lettertypen of een eigen ontwerp. Om ze beter zichtbaar te maken, worden de gravures ingekleurd. 

Bij Online Natuursteen kunt u een huisnummerbord van Belgisch hardsteen in elke gewenste afmeting en uitvoering laten maken. Een extra pluspunt is dat deze huisnummerborden makkelijk schoon te maken zijn. Met het juiste onderhoud kunnen ze tientallen jaren meegaan. Kortom, een huisnummerbord van Belgisch hardsteen: persoonlijk en robuust!