Marmercomposiet

Neem de proef op de som met een monsterstukje marmercomposiet


Marmercomposiet – ook wel bekend als marmercomposietsteen of kunstmarmer – is een materiaal dat bestaat uit gemalen marmer vermengd met harsen en andere toevoegingen. Het wordt vaak gebruikt als alternatief voor natuurlijk marmer. 

Bent u er nog niet uit voor welke soort marmercomposiet u gaat kiezen? Of twijfelt u nog over de vraag welke kleur of structuur het beste tot zijn recht komt? In dat geval biedt een monsterstukje uitkomst. Een monsterstukje is een afgezaagd deel van het product in de desbetreffende kleur en structuur. Hierdoor krijgt u alvast een goede indruk van hoe het eindresultaat eruit gaat zien. 

Bij Online Natuursteen kunt u meerdere monsterstukjes marmercomposiet van uw keuze bestellen.  Op deze manier kunt u deze producten thuis met eigen handen en ogen beleven en perfect vergelijken. 
 
U kunt de monsterstukjes marmercomposiet bestellen voor € 4,95 (incl. verzendkosten). Uw bestelling wordt dan binnen 3 werkdagen bij u thuisbezorgd. 

Marmercomposiet: oneindige variatie in kleuren en stijlen
Bij Online Natuursteen vindt u een ruime collectie marmercomposiet monsterstukjes. De variatie in kleuren en stijlen is bijna oneindig. Zo heeft u bij witte marmercomposiet producten de keuze uit onder meer Polare MI, Bianco MI en  Bianco C. Gaat uw voorkeur meer uit naar grijs? Dan zijn de types Grigio MI en de Titano MI prima opties. Of toch liever een zwarte marmercomposiet? In dat geval is de Belgische hardsteen look, ook wel bekend als Hardsteen MI, echt iets voor u. Welke keuze u ook maakt, bij een toepassing met een marmercomposiet product kiest u altijd voor de beste prijs-kwaliteitverhouding! Marmercomposiet, ook wel bekend als marmercomposietsteen of kunstmarmer, is een materiaal dat bestaat uit gemalen marmer vermengd met harsen en andere additieven. Het wordt vaak gebruikt als alternatief voor natuurlijk marmer vanwege de vele voordelen die het biedt.

Enkele voordelen van marmercomposiet zijn:


  1. Esthetiek: Marmercomposiet heeft een vergelijkbare uitstraling als natuurlijk marmer, met een elegante en luxe uitstraling. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, waardoor het gemakkelijk kan worden aangepast aan verschillende interieurstijlen.


  2. Duurzaamheid: In vergelijking met natuurlijk marmer is marmercomposiet sterker en minder poreus. Het is bestand tegen vlekken, krassen en slijtage, waardoor het een duurzame keuze is voor verschillende toepassingen.


  3. Onderhoudsgemak: Marmercomposiet is gemakkelijk te onderhouden. Het vereist geen speciale behandelingen en kan worden gereinigd met milde schoonmaakmiddelen en water. Het is minder gevoelig voor vlekken dan natuurlijk marmer, omdat het minder poreus is.


  4. Veelzijdigheid: Marmercomposiet kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals vloeren, wandbekleding, badkamermeubels en vensterbanken. Het kan worden bewerkt en gevormd volgens de gewenste specificaties.


  5. Kosten: Marmercomposiet is over het algemeen goedkoper dan natuurlijk marmer. Het biedt een betaalbaar alternatief voor mensen die de uitstraling van marmer willen, maar met een lager budget.

Het is belangrijk op te merken dat marmercomposiet, net als andere composietmaterialen, kan variëren in kwaliteit en samenstelling, 
Onlinenatuursteen verwerkt alleen materialen met een keurmerk dit biedt extra zekerheid en kwaliteitsgarantie. Keurmerken kunnen verschillende aspecten van natuursteen dekken, zoals duurzaamheid, herkomst, productieprocessen en arbeidsomstandigheden.