Proefstuk aanvraag

Proefstuk aanvraag

Beleef het met monsterstukjes

Hoe prettig is het om het product met eigen handen en ogen te beleven, om zo tot een goed oordeel te komen? Dit is mogelijk bij onlinenatuursteen.nl door middel van het aanvragen van een monsterstukje. Het monsterstukje is een afgezaagd deel van het product in de desbetreffende kleur en structuur. Met dit monsterstukje krijg je een perfect beeld van de kleur, de structuur en het materiaal.

Monsterstukjes nemen de twijfels weg

Ben je er nog niet uit welke soort natuursteen, marmercomposiet materiaal
je wenst toe te passen? Weet je niet goed welke kleur het beste tot zijn recht komt? En welke structuur lijkt nou het meeste op mijn wens? Deze vragen zijn te beantwoorden met verschillende monsterstukjes.

Bij Onlinenatuursteen.nl heb je de mogelijkheid om meerdere monsterstukjes te bestellen om producten te vergelijken. Weet je niet goed welke soort kleur, structuur of materiaal bij jou past? Vraag gerust verschillende soorten monsters aan om uw keuze te maken.

Hoe werkt het dan?

Het monster-aanvraag-proces gaat als volgt:

Het aanvragen van monsterstukje(s) gaat gemakkelijk via de onlinenatuursteen.nl website. In deze webshop proefstukaanvraag ziet u afbeeldingen van de natuursteen, marmercomposiet monsters.
Deze zijn te bestellen voor 2,50 euro excl. verzendkosten. Het pakketje wordt verzonden en binnen 3 werkdagen kun je de monsterstukjes verwachten.

De proefstukken kunt u eenvoudig selecteren via de webshop

Wij hopen dat u hierdoor een keuze kunt maken en wij een mooi steentje kunnen bijdragen aan u interieur!