Uitgebreide Marmercomposiet collectie vensterbanken

 
Bij Onlinenatuursteen.nl vindt u de grootste collectie marmercomposiet kleuren vensterbanken. U heeft de keuze uit witte vensterbanken, zoals Polare MI, de Bianco MI en de Bianco C. Ook grijze varianten zoals Grigio MI, Titano MI zijn mogelijk. Heeft u de voorkeur voor zwart, dan neemt u de Belgisch Hardsteen look, genaamd Hardsteen MI. Ook in het beige heeft u de keuze uit Perlato, Toscana of Beige MI.
 
Met Online Natuursteen maakt u altijd de perfecte keuze in marmercomposiet, welke keuze u ook maakt. Kiest u voor marmercomposiet dan kiest u voor de beste prijs-kwaliteitverhouding!
 
Marmercomposiet. Wat is dat nu eigenlijk?

Marmercomposiet bestaat voor 95% uit natuursteen in gemalen en/of korrelvorm. Dit wordt gemengd met 5% kunsthars, door dit te mengen en vervolgens te gieten in grote blokken, vormt zich het eindproduct. Vervolgens worden deze blokken gezaagd tot platen in 2cm dikte die Online Natuursteen op vakkundige wijze verzaagd tot vensterbanken, raamkaders, dorpels etc. Het voordeel van marmercomposiet is dat het materiaal altijd homogeen van structuur en kleur is. Daardoor is het mogelijk om oneindig veel kleuren aan te bieden! U krijgt een luxe uitstraling met optimaal gebruiksgemak tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Online bestelgemak gemaakt door vakmensen!
 
Online Natuursteen begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om topkwaliteit te leveren met online bestelgemak. Daarbij heeft Online Natuursteen Service hoog in het vaandel staan! Online Natuursteen heeft de website zo ingericht dat u snel en gemakkelijk kunt zoeken en bestellen. Al uw vensterbanken worden op maat gezaagd uit plaatmateriaal en daardoor zijn wij onbeperkt in maatvoering. Levering van de marmercomposiet vensterbanken gebeurd snel en stipt!
 
Onze vakmensen zorgen voor een topkwaliteit in afwerking en maatvastheid. Alles marmercomposiet vensterbanken worden geproduceerd volgens Q Zero en geleverd met milieucertificaat Greenguard Gold. De materialen zijn afkomstig uit de EU en voldoen aan de strengste normen!