Marmercomposiet vensterbanken: ongekende variatie in kleuren

Bij Online Natuursteen vindt u een ruime collectie marmercomposiet vensterbanken; in elke gewenste afmeting op maat gemaakt. De variatie in kleuren en stijlen is bijna oneindig. Zo heeft u bij witte vensterbanken de keuze uit onder meer Polare MI, Bianco MI en Bianco C. Gaat uw voorkeur meer uit naar grijs? Dan zijn de types Grigio MI en de Titano MI prima opties. Of toch liever een zwarte vensterbank? In dat geval is de Belgische hardsteen look, ook wel bekend als Hardsteen MI, echt iets voor u. Welke keuze u ook maakt, met een marmercomposiet vensterbank kiest u altijd voor de beste prijs-kwaliteitverhouding!
 
Marmercomposiet. Wat is dat nu eigenlijk?
Marmercomposiet bestaat voor 95% uit natuursteen in gemalen en/of korrelvorm. Dit wordt gemengd met 5% kunsthars, door dit te mengen en vervolgens te gieten in grote blokken, vormt zich het eindproduct. Vervolgens worden deze blokken gezaagd tot platen in 2cm dikte die Online Natuursteen op vakkundige wijze verzaagd tot vensterbanken, raamkaders, dorpels etc. Het voordeel van marmercomposiet is dat het materiaal altijd homogeen van structuur en kleur is. Daardoor is het mogelijk om oneindig veel kleuren aan te bieden! U krijgt een luxe uitstraling met optimaal gebruiksgemak tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Eindeloze Stijl met Marmercomposiet: Uw Vensterbank, Uw Statement 
Bij Online Natuursteen streven we ernaar om van uw vensterbank niet slechts een functioneel element te maken, maar een statement dat de stijl van uw ruimte definieert. Onze marmercomposiet vensterbanken bieden een ongekende variatie in kleuren, variërend van tijdloos wit tot diep zwart. Elk stuk wordt op maat gemaakt, zodat uw vensterbank niet alleen aan uw wensen voldoet, maar ook een uniek en exclusief karakter toevoegt aan uw interieur. Kies voor marmercomposiet en geef uw vensterbank de allure die het verdient. 

Online bestelgemak gemaakt door vakmensen!
Online Natuursteen begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om topkwaliteit te leveren met online bestelgemak. Daarbij heeft Online Natuursteen Service hoog in het vaandel staan! Online Natuursteen heeft de website zo ingericht dat u snel en gemakkelijk kunt zoeken en bestellen. Al uw vensterbanken worden op maat gezaagd uit plaatmateriaal en daardoor zijn wij onbeperkt in maatvoering. Levering van de Marmercomposiet vensterbanken gebeurd snel en stipt!