Marmercomposiet Bianco C 3 cm dik.

Artikelnummer: VEC3 8190
Lengte / breedte (eindformaat)
10 cm / 10 cm
cm
Vanaf 10 cm tot 500 cm
cm
Vanaf 10 cm tot 100 cm
Keuze bewerking
Keuze bewerking is verplicht.
Totaal (incl. btw)
€ 26,00
Certificering
Certificaat logo Certificaat logo Certificaat logo Certificaat logo Certificaat logo

Omschrijving

Marmercomposiet Bianco C 3CM DIK

Marmercomposiet in zijn geheel geeft een luxe en unieke uitstraling aan ieder interieur van modern tot authentiek, waardoor het een tijdloze en warme uitstraling geeft. De basiskleur van Marmercomposiet Bianco C is wit met een grijze fijnkorrelige look. Onlinenatuursteen.nl maakt alle denkbare Bianco C vensterbanken met of zonder uitsparingen voor u op maat!

Afwerking Marmercomposiet Vensterbanken

De bovenzijde, lange zijde en 2 halve kopkanten van uw Bianco C marmercomposiet vensterbank wordt standaard in onze natuursteenzagerij nauwkeurig afgewerkt. Mocht men een andere afwerking willen, kan dit natuurlijk ook! Marmercomposiet vensterbanken worden standaard geleverd met beschermfolie, met als doel deze te beschermen tijdens transport. Let wel, tijdens transport en is niet bedoeld als bescherming tijdens de bouw!

Wat is Marmercomposiet?

Onlinenatuursteen.nl is de officiële dealer van alle genoemde, geregistreerde merknamen marmercomposiet op onze site.

Marmercomposiet is een kunstharst gebonden materiaal, dat bestaat voor 95% uit marmerkorrels en 5% uit hoogwaardige kunstharst. Hierdoor is het extra sterk en uiterst geschikt voor vensterbanken!

Onlinenatuursteen.nl marmercomposiet materialen voldoen aan alle strenge Europese milieurichtlijnen.

Het materiaal is dan ook voorzien van een milieulabel Qzero en Greenguard Indoor Air Quality Certified. Waardoor deze materialen niet alleen een luxe en unieke uitstraling hebben, maar ook nog eens toegepast kunnen worden in alle milieuvriendelijke omgevingen.

Waarom Onlinenatursteen.nl?

- Officiële dealer Europese marmercomposietmaterialen.

- Snelle levertijd van max. 5 tot 15 werkdagen.

- Goede prijs- en kwaliteitverhouding.

- Garantie.

Inmeetinstructies

Onderhoud

Onderhoud van marmercomposiet

Het oppervlak van marmercomposiet is niet poreus, maar sterk en duurzaam. Toch is het onderhouden van de vensterbanken belangrijk!

Beschermen

Door de dichtheid van de poriën is het niet nodig om een beschermlaan aan te brengen. Het is dan ook aan te raden geen waterafstotende middelen, impregneer- of glansmiddelen en vlekstop etcetera op het oppervlak te gebruiken. De glans van marmercomposiet, is de natuurlijke glans van het product zelf en mag niet in contact komen met afbijtmiddelen, bijtende soda of bleekmiddel.

Dagelijkse reiniging en onderhoud

U kunt voor dagelijks reinigen een eenvoudige vaatdoek of vochtige langharige microvezeldoek en een neutraal, residuvrij en kleurloos schoonmaakproduct gebruiken. De meest voorkomende vlekken kunt u hiermee makkelijk verwijderen.

Reiniging van hardnekkige vlekken

Gebruik geen reinigingsmiddelen zoals agressieve ontvet- of bleekmiddel op het werkblad. Mocht het marmercomposiet met dit soort middelen in aanraking komen, verwijder  het dan meteen met een ruime hoeveelheid water en een vochtige doek. Droog het oppervlak na met keukenpapier. Vlekken (vet, koffie thee) kunt u behandelen met onverdund afwasmiddel. Dit laat u even intrekken, waarna het oppervlak grondig wordt nagespoeld met water en vervolgens wordt gedroogd. Voedselresten die na opdrogen hard worden (bijvoorbeeld kauwgom, mosterd, vet) moet eerst weg geschraapt worden met behulp van een nieuwe stompe kunststof schraper. Daarna kunt u het oppervlak schoonmaken, grondig naspoelen met water en drogen.