Neem de proef op de som met een monsterstukje graniet 


Graniet is een stollingsgesteente dat diep in de aardkorst is gevormd uit gesmolten gesteente (magma). Met een product van graniet haalt u een stijlvol product van topkwaliteit in huis dat slijtvast, krasbestendig en onderhoudsvriendelijk is.  

Bij Online Natuursteen vindt u een ruime collectie graniet in diverse uitvoeringen, waaronder Nero Assoluto en Nero Impala. Nero Assoluto – ook wel bekend als zwart graniet – is voor toepassingen binnenshuis de meest gangbare granietsoort. Ook Nero Impala – met zijn kenmerkende grijze en zwarte spikkels en afkomstig uit Zuid-Afrika – is een stijlvolle granietsoort. Bij Online Natuursteen zijn beide granietsoorten verkrijgbaar in de afwerkingen gepolijst (glanzend) of gezoet (mat). Waar polijsten een hoogglansresultaat geeft, leidt een gezoete afwerking tot een iets minder sterke glans van het oppervlak. 

Bent u er nog niet uit voor welke soort graniet u gaat kiezen? Of twijfelt u nog over de vraag welke kleur of structuur het beste tot zijn recht komt? In dat geval biedt een monsterstukje uitkomst. Een monsterstukje is een afgezaagd deel van het product in de desbetreffende kleur en structuur. Hierdoor krijgt u alvast een goede indruk van hoe het eindresultaat eruit gaat zien. 

Bij Online Natuursteen kunt u meerdere monsterstukjes graniet bestellen. Op deze manier kunt u deze producten thuis met eigen handen en ogen beleven en perfect vergelijken! 
 
U kunt de monsterstukjes graniet bestellen voor € 4,95 (incl. verzendkosten). Uw bestelling wordt dan binnen 3 werkdagen bij u thuisbezorgd.