Online Natuursteen: voor een vensterbank met karakter

Online Natuursteen vervaardigt een ruime collectie vensterbanken in diverse materialen, te weten marmercomposiet, kwartscomposiet, Belgisch hardsteen, Dolomit en graniet; in elke gewenste afmeting op maat gemaakt. Elk van deze natuursteen en composiet producten heeft zijn eigen charme en uitstraling. Voor welk materiaal u ook kiest, met een natuurstenen of composiet vensterbank kiest u altijd voor een vensterbank met karakter.
 
Onze uitgebreide collectie
Bij Online Natuursteen streven we ernaar om u de mogelijkheid te bieden een vensterbank te bezitten die perfect past bij uw unieke stijl en voorkeuren. Onze uitgebreide collectie vensterbanken is vervaardigd uit hoogwaardige materialen, waaronder marmercomposiet, kwartscomposiet, Belgisch hardsteen, Dolomit en graniet. Of u nu op zoek bent naar een tijdloze uitstraling met Belgisch hardsteen of een eigentijdse touch met marmercomposiet, wij hebben de perfecte natuursteen of composiet vensterbank voor u.

Online bestelgemak
Bij Online Natuursteen staan topkwaliteit en online bestelgemak voorop. Wanneer u op het Belgisch hardsteen, marmercomposiet of overige natuursteen product van uw keus klikt, kunt u de gewenste afmetingen en bewerking invullen. Vervolgens wordt het door u bestelde product in onze eigen natuursteenzagerij op maat gemaakt en afgewerkt, tot op de mm nauwkeurig.  Online bestellen gaat gemakkelijk en snel. U kunt de bestelling afhalen bij een van onze centraal gelegen depots, maar desgewenst kunnen wij deze uiteraard ook bij u thuisbezorgen. Gemak dient de mens! 

Milieucertificaat
Bij Online Natuursteen staat aandacht voor het milieu hoog in het vaandel. Veel van onze producten worden geproduceerd volgens Q.zero en zijn voorzien van het milieucertificaat Greenguard Gold. Bovendien zijn alle materialen afkomstig uit de EU en voldoen zij aan de allerhoogste normen. Daar kunt u op bouwen!