Natuursteen, Marmercomposiet Vensterbanken op Maat 

Online Natuursteen verkoopt natuursteen, marmer composiet vensterbanken. Al onze producten worden op maat gemaakt en zijn onderverdeeld in verschillende materialen. Zo verkopen we vensterbanken van marmer composiet, keramiek, Belgisch hardsteen en dolomit. Via onze webshop kunt u de producten op maat laten maken en samenstellen. De prijs behorende bij de juiste maat en uitvoering is direct zichtbaar en bestellen gaat gemakkelijk en snel. De bestelling kan worden afgehaald maar kunnen uiteraard ook worden thuisbezorgd. Alle vensterbanken worden met de grootste zorgvuldigheid speciaal op maat gemaakt en afgewerkt. Hierdoor is iedere vensterbank uniek in zijn soort en krijgt iedere woning de uitstraling die ze verdient. 

Marmercomposiet Vensterbanken 

Producten van marmer composiet zijn kleurvast en bestaan voor een grootste gedeelte uit natuursteen. Deze (gemalen) natuursteen ook wel marmergranulaten genoemd, is gemengd met kunsthars en zo ontstaat er een homogeen product met een unieke uitstraling

Ga direct naar marmercomposiet 

Keramiek Vensterbanken 

Keramiek is er in pure kleuren. De vensterbanken zijn gemaakt van hoogwaardige klei soorten die gebakken worden, dit wordt keramiek genoemd. Keramiek is hard, stoot en krasvast en erg makkelijk in onderhoud. 

Ga direct naar keramiek 

Belgisch Hardsteen Vensterbanken 

Vensterbanken van Belgisch Hardsteen zijn de meest populaire vensterbanken die verkrijgbaar zijn. Zoals de naam al doet vermoeden komt dit materiaal uit België. Belgisch Hardsteen is tijdloos en past in verschillende stijlen woningen, zowel klassiek als modern. 

Ga direct naar Belgisch Hardsteen 

Dolomit Vensterbanken 

Dolomit ook wel dolomiet genoemd kenmerkt zicht door de groene tint die je ziet in het materiaal. Deze groene tint is een van de kenmerken die de sfeer bepaalt van deze vensterbanken. Dolomit (dolomiet) komt van oorsprong uit Duitsland. 

Ga direct naar Dolomit